• Novinky

• PRÁZDNINOVÝ PROVOZ

• PRÁZDNINY KONČÍ , CHYSTÁME SE NA VYPLUTÍ DO NOVÉHO ROKU 2022 - 2023

PRVNÍHO ZÁŘÍ 2022 ZAČÍNÁME MŠÍ SVATOU V 8.00HOD. V KOSTELE SVATÉHO MARTINA, PAK SE PŘESUNEME DO ŠKOLKY. VŠECHNY PŘÍZNIVCE ŠKOLKY SRDEČNĚ ZVEME, OSLAVTE ZAČÁTEK ŠKOLNÍHO  ROKU S NÁMI.